22-04-2018

Netwerken

De installatie van uw netwerken laten verzorgen zonder dat u er omkijken naar heeft? Elicom besteedt aandacht aan een veilige en stabiele netwerkomgeving, waar uw bedrijf in de toekomst op kan bouwen. Ruim 10 jaar worden wij al aanbevolen door bedrijven in de Stedendriehoek en omgeving. Ook voor u installeren wij graag een betrouwbaar netwerk.

Netwerken installeren, zowel bedraad als draadloos, is vakmanschap waar op details moet worden gelet. Doet u dit niet, dan loopt u het risico dat uw bedrijfsgegevens niet in veilige handen zijn. Tegenwoordig is iedereen met elkaar verbonden. Een veilig en goedwerkend (data) netwerk is een basisbehoefte. Wij richten netwerkoplossingen voor u in, zoals routers en wifi-netwerken. Maar ook voor periodiek onderhoud kunt u bij ons terecht. Elicom ondersteunt het volledige proces van A tot Z.

Wilt u verzekerd zijn van een betrouwbare netwerkomgeving? Kies dan voor de juiste beveiliging.

Wij adviseren u graag over passende oplossingen voor uw netwerk. Elicom kan monitoren op afstand, zodat u zich niet druk hoeft te maken om de werking van uw systemen.

Netwerk diensten die Elicom onder andere verzorgt:

- Installatie van compleet nieuw netwerk;
- Periodiek onderhoud aan uw netwerk;
- Beveiliging d.m.v. Firewall, webfilters en VPN;
- VoIP Telefonie;
- Hosted Exchange;
- Complete netwerkoplossingen op maat;

Bent u tevens op zoek naar bijpassende hard- en software? Ook hier adviseren wij u graag over. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Zoeken

Ticket invullen

Ticket invullenOpeningstijden & Contactgegevens