Hosting & Design

Webhosting

Elicom maakt gebruik van de faciliteiten van een bekend datacenter te Amsterdam. Wij zijn géén prijsvechter, wij houden graag ruimte over voor service. Daarnaast maken wij alleen gebruik van a-merken apparatuur en alles is dubbel uitgerust. 

Op al onze webservers maken wij gebruik van cPanel. Het is de bewezen stabiliteit, makkelijk te gebruiken functies, de veiligheid en de uitzonderlijke functionaliteiten die ons tot dit pakket heeft gedreven.
Enkele functionaliteiten die standaard aanwezig zijn:
    backupprocedures
    webmail
    spamfilters
    toezicht op de bandbreedte verbruik
    toevoeging van e-mail accounts
    statistieken
    Cronjobs
    MySQL-databases
    beveiligde mappen

Backups worden dagelijks gemaakt en worden per dag, week én maand opgeslagen. De backups zijn te downloaden via cPanel.

U kunt tevens bij ons terecht voor Hosted Exchange.

Design

Webdesign, meer dan een website

Met een website van Elicom haalt u de onbeperkte mogelijkheden van internet in huis. Een website is voor bedrijven tegenwoordig onmisbaar en kan bijdragen tot extra omzet.

Met behulp van een website kunt u efficiënter met uw klanten of leverancier communiceren, bijvoorbeeld door middel van mailings en e-mail. Verder kunt u uw internetpagina gebruiken voor marketing, public relations, het geven van (product) informatie, e-commerce, het aantrekken van nieuwe klanten, enz. 

De door ons gebouwde internetpagina’s voldoen aan allerlei (ongeschreven) regels. Wij hechten veel waarde aan de volgende aspecten:

* Snelheid;
* Integratie van uw huisstijl;
* Zoekmachineoptimalisatie
* Consistentie;
* Toegankelijkheid;
* Duidelijkheid;
* Navigeerbaarheid;
* Responsive;
* Simpelheid.

U wilt zelf uw website kunnen aanpassen zodat deze altijd actueel blijft? Dan hebben wij de oplossing voor u! Met ons CMS (content management systeem) kunt u zelf op eenvoudige wijze teksten aanpassen en foto's plaatsen op elke pagina. Nadat u op de knop "opslaan" klikt staan de nieuwe teksten direct op het internet.